Vår digitala grupputbildning ger dig som arbetar i förskolan de verktyg och kunskaper som behövs för att känna dig trygg i att hålla samtal om svåra och känsliga ämnen med vårdnadshavare.
Kursen är indelad i sju interaktiva kapitel som kombinerar kunskap med reflektion, diskussion och praktiska övningar. Du kommer att få insikt i vad olika typer av utsatthet kan innebära för barn i förskoleålder, vikten av tidiga insatser och stärka din förmåga att initiera och genomföra samtal med vårdnadshavare.
Utbildningen är flexibel och tidsåtgången beror mycket på hur mycket tid som läggs på diskussionerna. Vi rekommenderar minst en halvdag, men gärna en heldag. Alternativt kan utbildningen delas upp på två eller tre tillfällen om det passar er bättre. Ni har tillgång till utbildningen i tre månader från registreringen.
Kursen bygger på Bris samtalsstöd "Goda samtal om svåra ämnen – en guide i mötet med föräldrar till de yngsta barnen" och rapporten "Se mig – rätten till stöd tidigt i livet". Den har tagits fram i samarbete med Förskoleförvaltningen i Göteborg och finansierats av Stiftelsen Marcus och Amalia Wallenbergs Minnesfond.
Denna utbildning genomförs i grupper om maximalt 20 personer och leds av en utbildningsledare som ni själva väljer. Genom att fylla i detta formulär kan ni anmäla er förskola till ett fast pris på 2000 kronor per grupp. Efter registrering skickas faktura och inloggningsuppgifter.
Vill ni anmäla fler grupper eller förskolor? Kontakta oss gärna på brisutbildning@bris.se för en offert.