För medlemmar

Här hittar du viktig information för dig som är medlem. Aktuella medlemsmöten, kongressen och annan information som rör Bris medlemsarbete.

Som medlem kan du vara med och påverka. Som medlem bidrar du till att göra skillnad för barn och unga.

Som medlem kan du vara med och påverka. Som medlem bidrar du till att göra skillnad för barn och unga.

Tack för ditt medlemskap!

Ett avgörande skäl till att Bris bildades 1971 var insikten att vi behöver gå samman för att åstadkomma ett bättre och tryggare samhälle för barn. Den insikten är lika tydlig idag. 

Bris är folkrörelsen som kämpar för barnets rättigheter och en mer hållbar värld för barn. Vi är en folkrörelse sprungna ur civilkurage hos människor om vägrade se på medan barn for illa. Människor som stod upp och banade vägen för världens första förbud mot barnaga. Bris går fortfarande först i kampen för en bättre barndom. 

Som medlem i Bris är du viktig för barn, du står upp för barnets behov och rättigheter och tillsammans blir vi starka och kan påverka för en mer hållbar och bättre värld för barn. 

Tack för att du är med och gör skillnad! 

Var med och påverka!

Som medlem är du en del av folkrörelsen Bris. En stark medlemsorganisation som ger kraft, engagemang och möjlighet till mobilisering för barnets rättigheter.

Kongressen, som anordnas vartannat år, är Bris högsta beslutande organ. Som medlem har du möjlighet att bli förtroendevald. Du kan också skriva motioner till kongressen med förslag på hur Bris ska bli ännu bättre. Medlemmarna representeras vid kongressen av sju ombud från respektive region. Dessa kongressombud väljs vid regionernas medlemsmöten. Som medlem har du yttrande-, förslags- och rösträtt vid dessa medlemsmöten.

Ett medlemskap i Bris innebär att du blir medlem i en av våra fem regioner. Varje region bjuder in till medlemsmöten 1 gång/vartannat år. Däremellan bjuder vi in till medlemsträffar 1-2 gånger/år.

För frågor mejla till: medlem@bris.se

Bris integritetspolicy

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Nyhetsbrev

Som medlem får du vårt digitala nyhetsbrev automatiskt om du meddelat din e-postadress. Bris nyhetsbrev för medlemmar utkommer digitalt 4 ggr per år samt ett tryckt nyhetsbrev 1 gång per år, med spännande och intressanta nyheter som rör ditt medlemskap.

Saknar du nyhetsbrev mejla ditt förnamn, efternamn samt e-postadress. Ange även om du redan är medlem till: nyhetsbrev@bris.se

Bris nyhetsbrev 2022 (PDF)

Beställ boken om 50 års barnrättsarbete 

Bris fyller 50 år och ger ut boken Barnets mänskliga rättigheter under ett halvt sekel, som berättar om hur barns livssituation har utvecklats. Medverkar gör flera tidigare medarbetare i Bris, profiler som Drottning Silvia, Zlatan, Charlotte Kalla och Zara Larsson, samt politiker som Ingvar Carlsson, Birgitta Dahl och Thomas Hammarberg. Läs mer och beställ här.

×

Lämna chatt

/link/1fc3bdae28e84248b29a37c6f3e04455.aspx

Barns psykiska ohälsa

Ladda ned
/link/64e1750404d243ee821cac0b5363e3e5.aspx

Våra rapporter

Bris kontakter med barn, forskning och omvärldsanalys

Se alla rapporter
/link/4a899cc89de74cb3889d8c5f5992bdab.aspx

#ärdumed

Diskutera kring våra rapporter

Material
/link/ff85f76fb3034088b452354e6a4d2925.aspx

Bris Nätverk

Mötesplatsen för barnets rättigheter

Läs mer

Bris nätverk är för dig som aktivt arbetar för och med barn. Gå med i nätverket och låt dig inspireras och få möjlighet till erfarenhetsutbyte.

Läs mer