NyhetNyhet

PostkodLotteriet delar ut 732 miljoner kronor

2010-09-29

PostkodLotteriet delar ut sammanlagt 732 miljoner kronor till alla sina förmånstagarorganisationer. Under 2010 kommer PostkodLotteriet att dela ut ut 732 miljoner kronor – eller 732 194 886 kronor för att vara exakt – totalt till de organisationer man samarbetar med. Hur mycket av den summan som tillfaller BRIS får vi veta om några veckor.

BRIS har varit förmånstagare till lotteriet sedan 2007 och har redan innan årets tilldelning erhållit omkring 37 miljoner till verksamheten. De betyder mycket för en långsiktig och trygg finansiering av drift och utvecklinsinsatser. I år använder BRIS till exempel pengar från PostkodLotteriet till ökad tillgänglighet i telefon, mail och chat, rekrytering och utbildning av fler jourare, utåtriktat arbete, sammanställning av rapporter från vår stödverksamhet samt till utbildningsinsatser för våra medarbetare.

PostkodLotteriet har som vision att bidra till en bättre värld för människor, djur och miljö och har från och med i höst 34 förmånstagarorganisationer.Alla nyheter

»Bris tilläggsrapport till FN 2014

Det finns stora brister i samhällets stöd till barn som mår dåligt. Stöd Bris i vårt fortsatta arbete för barn och unga. För oss har varje krona betydelse.
»Hjälp oss hjälpa!

» BRIS-akademin
BRIS arrangerar utbildningar över hela landet, utbildningar baserade på den samtalsteknik vi utvecklat genom vår stödverksamhet.

Året som gick – BRIS kontakter under 2012


» Ladda ner och läs
BRIS-rapporten 2013

BRIS är förmånstagare i PostkodLotteriet. » Läs mer här

Uppmärksammad rapport


» Ladda ner och läs
Barnen, BRIS och IT