NyhetNyhet

Kattis Ahlström ny generalsekreterare på BRIS

2012-02-14

– Det här är mitt absoluta drömjobb, säger Kattis Ahlström om sitt nya arbete på BRIS. Jag ser mycket fram emot att tillsammans med BRIS engagerade och kompetenta personal skapa ännu bättre förutsättningar för att barn i Sverige ska få göra sina röster hörda, må bra och känna sig trygga.

Kattis Ahlström är välkänd för de flesta – från TV, radio och tidningar. I bagaget har hon en lång karriär som producent samt programledare på TV, bland annat för Uppdrag Granskning, Melodifestivalen, TV-Huset och ett antal galor för Världens Barn. Hon har även varit chefredaktör för Icakuriren och sin egen tidning Kattis&Co.

Sitt engagemang för barn- och ungdomsfrågor, framförallt i BRIS och FN:s befolkningsfond UNFPA, har hon haft med sig under hela sin karriär och nu ser hon möjligheten att arbeta med dessa viktiga frågor på heltid.
– Med Kattis Ahlström får BRIS en kraftsamlande ledare att föra organisationen och verksamheten framåt. Det gläder oss mycket att Kattis antagit utmaningen och vi känner oss övertygade om att verksamheten kommer att utvecklas vidare till barnens bästa, säger Lars-Johan Jarnheimer, förbundsstyrelseordförande BRIS.

Kattis Ahlström beräknar starta sin anställning på BRIS den 12 mars 2012.

Gomorron Sverige, 2012-02-15

<ram><ram><ram><ram>

Studio Ett, P1, 2012-02-15

Lyssna: Möt Kattis Ahlström

Alla nyheter

»Bris tilläggsrapport till FN 2014

Det finns stora brister i samhällets stöd till barn som mår dåligt. Stöd Bris i vårt fortsatta arbete för barn och unga. För oss har varje krona betydelse.
»Hjälp oss hjälpa!

» BRIS-akademin
BRIS arrangerar utbildningar över hela landet, utbildningar baserade på den samtalsteknik vi utvecklat genom vår stödverksamhet.

Året som gick – BRIS kontakter under 2012


» Ladda ner och läs
BRIS-rapporten 2013

BRIS är förmånstagare i PostkodLotteriet. » Läs mer här

Uppmärksammad rapport


» Ladda ner och läs
Barnen, BRIS och IT